Werkwijze en diensten
JG Solutions

Werkwijze en diensten

Werkwijze

Uw ICT omgeving moet 24/7 betrouwbaar en actief zijn. Mocht er onverhoopt toch iets zijn dan moet u altijd terug kunnen vallen op ervaren hulp. Met JG Solutions als uw ICT-partner krijgt u de hulp die u nodig heeft. Onze systeembeheerders adviseren en ondersteunen bij ieder onverhoopt probleem en geven waar nodig remote of onsite support. . Hierdoor worden problemen razendsnel opgelost en kunt u weer verder met doen waar u goed in bent: ondernemen.

Vertrouwen en samenwerking

JG Solutions neemt de zorg van uw ICT omgeving volledig uit handen. Ons team van deskundige medewerkers gaat samen met u kijken naar de perfecte oplossing voor uw ICT.

Voor een duidelijk beeld en inventarisatie van uw wensen maken wij graag een afspraak met u. Niets is zo belangrijk als vertrouwen voordat een goede samenwerking tot stand kan komen. Daarom vinden wij van JG Solutions dat een kennismaking met u en uw organisatie erg belangrijk is.

Wij komen graag bij u op locatie langs om kennis te maken. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Dan zien we elkaar snel.

Onze ICT diensten

Bij JG Solutions kunt u terecht voor verschillende diensten. Denk aan:

 • Verzorgen van updates
 • Zeker zijn van een veilige online werkomgeving
 • Altijd de nieuwste versie van uw documenten bij de hand
 • Op elke plek toegang tot uw gegevens
 • Hardware gereed gemaakt voor indiensttreding van nieuw personeel
 • Goedkoper en flexibeler bellen via VoIP Telefonie
 • Geen dagen meer kwijt aan het installeren van software op uw nieuwe PC of server
 • Een goedwerkend Wifi-netwerk wat op uw bedrijf is afgestemd 
 • Geen overbodige kosten door al uw diensten op maat
Slimme Wifi oplossingen voor elk bedrijf

Slimme Wifi oplossingen voor elk bedrijf

Een goed werkend wifi systeem is van groot belang in een onderneming. Zeker nu ook de zakenwereld steeds interactiever wordt. Vergaderingen via skype, werken in de cloud, of het verzenden van data over het internet zijn allemaal zaken waarbij een stabiele wifi-verbinding erg belangrijk is.

Wij installeren en configureren alle componenten die nodig zijn voor uw stabiele netwerk. Zo hoeft u nooit bang te zijn voor een haperende verbinding tijdens een videogesprek met uw klanten.

Wifi voor iedereen

Personeel maar ook ZZP’ers werken steeds meer vanuit huis. Met professionele middelen zorgen wij zowel op de zaak als thuis voor een stabiele netwerkverbinding.

Bent u al klaar voor een stabiele, snelle en veilige wifi-verbinding? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Cloud Computing

Cloud Computing

Wat is Cloud Computing eigenlijk? U gebruikt met Cloud Computing een virtuele wolk (Cloud), waarin vrijwel al uw apps en bestanden zijn opgeslagen. Zo kan iedereen binnen uw organisatie op afstand hun apps en bestanden beheren en gebruiken. Dit maakt thuis en onderweg werken op een veilige manier mogelijk.  Het enige wat u nodig heeft is een internetverbinding.

Heeft uw organisatie ook behoefte aan werken in een Cloud? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

VoIP Telefonie

VoIP Telefonie

Heeft u nog hoge telefoonrekeningen? VoIP staat voor ‘Voice over Internet Protocol’, dus eigenlijk bellen over het internet. Dit is stukken goedkoper en veel flexibeler dan bellen via een ouderwetse analoge telefooncentrale. In Nederland is inmiddels zo’n 60% van alle bedrijven overgestapt op VoIP telefonie voor zakelijke telefoongesprekken.

VoIP is meer dan alleen bellen en gebeld worden. Wij zorgen ervoor dat u telefoon op het juiste moment op de juiste plek over gaat. Onze systemen kunnen op zowel uw vaste telefoons als op uw mobiele telefoons geïnstalleerd worden.

Overstappen

Overstappen is niet moeilijk. JG Solutions regelt alles van A tot Z zodat u er verder geen omkijken naar heeft.

Voordelen van VoIP

 • Lagere kosten
 • Meer functies
 • Betrouwbaar platform
 • Geen onderhoud van centrales
 • Schakelbaar
 • Altijd bereikbaar, ook wanneer de internetverbinding niet actief is
 • Op al uw apparaten beschikbaar

Vragen of overstappen naar VoIP-Telefonie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Software en Implementatie

Software en Implementatie

Nieuwe pc’s of een server aangeschaft voor op kantoor? Gefeliciteerd! Nu moet de software nog goed geïnstalleerd worden. Denk ook aan het veilig en volledig overzetten van gegevens en bestanden van uw oude naar uw nieuwe apparaten. Geen makkelijke klus maar geen nood, software implementatie is een van onze specialisaties.

Implementatie zonder zorgen

Soms wilt u overstappen naar een nieuw software pakket of u heeft nieuwe hardware waar uw software op geïnstalleerd moet worden. Dit kan een ingewikkelde en tijdrovende klus zijn. JG Solutions zorgt van begint tot eind dat alles geregeld wordt. Zo zorgen we voor nieuwe hardware met daarop direct de software en bestanden die u nodig heeft. Bovendien zullen we waar nodig als schakel fungeren tussen u en uw softwareleverancier. Zo heeft u maar één aanspreekpunt. Wel zo makkelijk.

Implementatie hulp nodig? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Infrastructuur en Hardware

Infrastructuur en Hardware

ICT-infrastructuur is het kloppend hart van uw organisatie. Het verwerken, opslaan, en transporteren van digitale data is niet meer weg te denken. Dit moet natuurlijk effectief, efficiënt en veilig gebeuren.

Wij bieden ieder bedrijf een op maat gemaakte oplossing voor een goed werkend ICT-infrastructuur. Dit doen wij met een ervaren team van ICT specialisten die uitgebreide kennis hebben van infrastructuur en het beheer van uw ICT.

Oplossing voor iedere werkplek

JG Solutions helpt u bij het inrichten van werkplekken. Het kan soms lastig zijn om keuzes te maken wat u wel en niet nodig heeft. Wij geven u altijd een passend advies. Denk bijvoorbeeld aan welke computers, servers, Voip telefoons, netwerk, routers, etc.

Samen staan we sterk

Het is uw bedrijf dat wij helpen. Daarom creëren we samen met u de ideale ICT omgeving voor uw bedrijf. In het begin bespreken we wat u nodig heeft en de rest regelen wij zodat uw organisatie met plezier aan de slag kan.  

Wilt u een stabiele en veilige ICT-Infrastructuur? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Netwerk- en Systeembeheer

Netwerk- en Systeembeheer

ICT dat werkt! Dat wil toch iedereen? Onze helpdesk staat altijd voor u klaar.

Bij JG Solutions vinden we het heel belangrijk dat u 24/7 contact op kan nemen met een helpdesk. Onze ervaren medewerkers kunnen op afstand inloggen en met u meekijken. Vaak kunnen ze mogelijke problemen al snel online voor u oplossen. Naast deze support richt JG Solutions zich op de volgende punten.  

 • proactief onderhoud aan ICT systemen en infrastructuren binnen uw organisatie. Op deze manier weten we storingen, en vooral ergernis te voorkomen.
 • Wij beheren de systemen en netwerken van vele bedrijven. Van een enkele werkplek tot grotere instellingen met meerdere locaties in binnen en buitenland.
 • Iedereen binnen uw organisatie moet het uiterste uit het werk kunnen halen zonder stress en ander gedoe van ICT problemen. Daar zijn wij voor!
 • Wij monitoren uw netwerk en systemen zodat we vaak storingen en updates direct kunnen elimineren. Zo kunt u ongestoord verder werken.

Nu heeft u nog twee vragen over. Wat is inclusief? Heb ik alles wel nodig?

Alles wat u nodig heeft is inclusief. Wij maken een offerte gebaseerd op uw wensen en organisatie. Zo betaald u nooit teveel voor wat u gebruikt.

Interesse of hulp nodig? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.