Over ons
JG Solutions

Over ons

Wij zijn JG Solutions, al bijna 20 jaar een betrouwbare partner als het gaat om ICT-oplossingen voor het MKB in Noord-Holland. Onze klanten variëren momenteel van eenmanszaken tot organisaties met meerdere vestigingen in binnen en buitenland.

Wij staan als team klaar om u als klant te ontzorgen en te voorzien van het juiste advies op het gebied van al uw ICT-vraagstukken. JG Solutions biedt op maat gemaakte ICT oplossingen op het gebied van onder meer systeembeheer, infrastructuur, bellen, e-mailen, hardware en computerondersteuning. Onze oplossingen zijn snel en betrouwbaar.

Zit u met een vraag? Komt u er niet uit met uw ICT-vraagstukken en bent u benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op!

Onze geschiedenis

Jeroen Gosselink begint in 2004 op zijn zolderkamer met het repareren van computers: het ontstaan van JG Solutions is een feit. Al snel merkt hij dat er vanuit de klantenkring behoefte is aan het bieden van een bredere dienstverlening waaronder ondersteuning op locatie. Vanaf het begin is JG Solutions al bezig met het streven naar optimale service. Waar in eerst instantie alles nog op de fiets gaat, wordt er later in het jaar een eerste auto aangekocht om sneller grote afstanden te overbruggen en meerdere klanten op een dag te kunnen bezoeken.

Medio 2006 is de eerste verhuizing een feit. Er wordt een kantoorruimte gehuurd op een industrieterrein in Castricum. Ook wordt in datzelfde jaar de eerste medewerker aangenomen. JG Solutions is begonnen aan haar groei!

In 2008 volgt de verhuizing naar de Trompet in Heemskerk. Door de gunstige ligging aan de A9 is dit, na het aannemen van een medewerker, een tweede goede stap. 2008 Is ook het jaar dat JG Solutions zich verder gaat specialiseren op het gebied van systeem- en netwerkbeheer. Alles op alles wordt gezet om de klanten nog beter en efficiënter van dienst te kunnen zijn.

Na 8 jaar hard werken en positieve resultaten wordt uiteindelijk de overstap gemaakt naar de huidige locatie. Deze locatie heeft nog meer potentie dan het eerste pand op de Trompet. Alles is hier ingericht op groei, ontwikkeling en het optimaliseren van onze service. Niet alleen is het pand flink gegroeid, maar ook het team en onze dienstverlening. Dat zorgt ervoor dat wij de klant altijd optimaal kunnen voorzien van onze hulp.

En daarom zijn wij trots op wie wij zijn!

Team JG Solutions

Jeroen Gosselink
Jeroen Gosselink Directeur/eigenaar “Al sinds 2004 biedt JG Solutions ondersteuning op locatie. Dit is een van onze specialiteiten, wij streven naar optimale service voor onze klanten!”